whenwordsfailmusicspeaks

Jag försöker men jag förlorar varje gång.

Kategori: Allmänt skitsnack

.

Kategori: Allmänt skitsnack

You just chose not to care

Kategori: Bilder

 

















23:36

Kategori: Allmänt skitsnack

Vill bara att det ska bli skolavslutning nu så man får dricka någon jävla gång, haha..Mår inge bra idag, eller igår, eller iförrgår, eller whatever. Godnatt

Idag

Kategori: Bilder






Haha så jävla söt du är


Inte uppdaterat på en vecka, hehe..

Kategori: Bilder








































Galna och fartfyllda dagar, bara varit hemma och sovit några timmar iprincip. Brasa, grillning, strandhäng, massor med folk, massor med alkohol, cigg..You name it. Haft det förjävla bra egentligen. En helvetes ångest emellanåt. Fuck it.

Godmorgon

Kategori: Allmänt skitsnack

Nu; dusch

Måndag

Kategori: Allmänt skitsnack

Min blogg är så rolig!!!!!!not. Jag Igårkväll och jag idag

She's got a smile on her lips, but scars on her wrists.

Kategori: Allmänt skitsnack



Dina ord ligger och gnager här dag efter dag.

Kategori: Bilder




























Lite gammalt, lite nytt. Kom precis hem, har ingenting att skriva.

Önskar jag kunde säga att jag inte bryr mig ett piss

Kategori: Allmänt skitsnack

Sorry för den risiga uppdateringen. Jag är iprincip aldrig i skolan. Är hos farfar varje dag, ofta flera gånger om dagen. Håller handen, sitter med honom på kvällarna tills han somnar, ger honom en puss på kinden och röker alldeles för mycket. Bryter ihop för minsta lilla och får utbrott över ingenting. Gråter mig till sömns varje natt och bråkar med alla som försöker fråga mig hur det är. Hänger på möten på olika ställen och skriker och tycker att hela världen är orättvis. Längtar bort till en plats där jag slipper bli dömd. Blir sviken och besviken. Så ja, ni får ta hänsyn till mon bloggning, roligare än såhär är jag tyvärr inte.

Mobilblogg

Kategori: Allmänt skitsnack

I söndags hade jag en jättemysig dag. Gick på promenad med hundarna i solen. Åt på pizzahouse med Evelina och Rasmus. Kollade på film där hemma and so on. I måndags var jag på återbesök i Stockholm på den avdelningen jag blev inlagd på för några veckor sen. Sköterskan jag träffade och satt och pratade med i närmare två timmar tyckte jag inte alls var trevlig. Hoppas att jag är färdig där för gott nu. När jag kom hem var jag en snabbis hos farfar innan jag åkte upp till Fanny. Hjälpte hennes lillebror med läxorna. Åt mellis. Kollade på tv och satt ute. Mötte upp Vera på en cigg på kvällen. Idag, eller ja igår var det tisdag och morgonen började med att Vera kom hit, käkade och så. Sen gick jag och köpte cigg och efter det vidare till skolan där jag hade svenska. Vid halv tre slutade vi så då satt jag hos farfar i två timmar och sen åkte jag vidare till mormor. Nu ikväll har jag gått på promenad med min lilla vovve. Ätit middag. Bakat. Varit nere hos farfar ännu en gång. Vid kvart i tio ringde Anton och sa att han var i nynäs så jag mötte upp honom för lite snack och så, kom hem någon timme senare. Nu ligger jag i sängen och ja..Godnatt.

 

My heart is in pain but I'm smiling for you.

Kategori: Mörker

Jag är inte rädd för döden. Jag har varit död på det sättet att jag inte levt. Att dö har alltid varit ett alternativ, vad jag än säger så kan jag inte ljuga om att tanken finns där, jag kan alltid ta slut på smärtan.
Någon gång kanske jag lyckas förklara precis. Dom där orden som fattas. För mitt helvete, min vardag. Vissa säger att jag borde vara glad, för allt jag gått igenom. För att folk brukar påstå att det som inte dödar gör en starkare. Det må ha gjort mig starkare, men det var också det som förstörde mig.

Everytime you kiss and hold me tight I belong to you a little bit more

Kategori: Allmänt skitsnack

Är och shoppar med My! Vi hörs ikväll.

Trött, sliten och vilsen.

Kategori: Allmänt skitsnack

Duschat, varit ute med hunden, hälsat på farfar, varit i skolan en liten stund. Bakat, kollat på tv, spelat, suttit ute med Alex och Fanny. Nu ikväll har jag hängt i soffan hos familjen Steen och kollat på film, kom hem för typ en halvtimme sen. Godnatt

And above it all I think I'm about to fall in love.

Kategori: Mörker

Jag är inte tårarna i dina ögon, jag är leendet på dina läppar.
Jag gav inte upp, min kamp var över.
Jag lämnade mig själv, men jag kommer aldrig att lämna dig.
Trött på att springa fram och tillbaka, det leder ingenstans.
Och det jag försöker springa ifrån, kommer alltid ikapp.
Jag är kvar i samma mörker.
Och hur mycket jag än försöker att förstå, står jag tomhänt utan svar.
När jag vaknade insåg jag att det bara var en mardröm.
Men jag ville somna om, för hur jobbig drömmen än var,
så är verkligheten värre.

Monster, how should I feel?

Kategori: Mörker

I dont think anyone could hate me more than I hate me.
Jag mår egentligen kasst, men jag överlever, som jag gjort väldigt länge nu.
Överlevt.
Önskar att jag kunde säga varför mina ögon är rödsprängda och tårarna rinner utan hejd just nu.
Varit med Fannys familj hela kvällen, druckit te, varm choklad, pratat allvar, kollat på film, gått på promenad.
Förstår inte varför jag bryter ihop såfort jag blir ensam.
Jag vill ge upp.


Från mobilen

Kategori: Allmänt skitsnack

Valborg var lugn. Vi grillade och käkade mat. Rörde oss hem till Helena vid tiotiden och drack groggar och cider. Vi skulle egentligen dragit vidare sen men ingen av oss orkade så jag var hemma vid ettiden igen. I tisdags hängde jag på söder i solen, hälsade även på farfar på sjukhuset. Mötte upp Yaya på en cigg på kvällen annars gjorde jag inte så mycket mer. Idag, eller ja igår..eftersom klockan är över tolv nu haha. Vaknade av att hemtelefonen ringde vid elvatiden, Denice, Erika och Vera kom hit kort därefter så vi käkade lunch innan dom drog till skolan igen. Då gick jag upp och sminkade mig lite innan jag åkte ner till farfar som kom tillbaka till ålderdomshemmet idag. Sen var jag hem en snabbis innan jag drog ner till centrum igen och gick på ett möte på kommunen, sug min kuk säger jag bara om det, haha glad tjej. När jag var klar där åkte jag hem till Fanny och vi gick på promenad i kvällssolen. Nu ikväll har jag hängt med Vera, vi käkade kebab, sen var vi hos min mormor i någon timme också. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ja..imorgon är det torsdag. Aja, vi får la höras helt enkelt.