whenwordsfailmusicspeaks

Håkan x4

Kategori: Bilder








Ph; jag!
Dom två nedersta bilderna är tagna på grönan, dom översta på skansen!

På en balkong i turkiet

Kategori: Bilder





För ett år sen.

Kategori: Bilder





Hejdå hornynäs och hejdå äckelsverige.

Kategori: Allmänt skitsnack

Inatt åker jag utomlands och kommer hem nästa söndag igen. Det känns skitjobbigt att åka bort, jag ska dela rum med Evelina i en hel vecka och jag får verkligen panik när jag inte fått vara ensam på några timmar så jag får se hur detta går..Inga cigg har jag med mig heller. Annars blir det nog toppen, vi har ju alltid så jäkla roligt tillsammans och jag tvivlar på att vi skulle ha tråkigt den här resan. Så ja..Mig får ni se mer av om en vecka. Orkar inte fixa med bloggen men det kommer väl upp något tidsinställt någon dag kanske. Puss&Kram!

15 bilder

Kategori: Bilder

1a bilden: Någon du brukar umgås med.

2a bilden: En bild på dig själv.

3e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

4e bilden: En person som du saknar.

5e bilden: Du och någon klasskompis.

6e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

7e bilden: En bild på dina närmaste.

8e bilden: En bild på en tid du saknar.

9e bilden:
En bild från i somras.

10e bilden: En bild som gör dig glad.

11e bilden: En person som alltid gör dig glad.

12e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

13e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

14e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Packar..

Kategori: Bilder

 


Idag är jag sjukt ångestfylld och deppig. Det finns dagar då det verkligen känns som om ångesten ska kväva mig, idag är en sån dag.

Hoping someone notices but freaking out when they do.

Kategori: Bilder

Jag var hemma från skolan idag, istället hängde jag nere på rosengården några timmar hos farfar tillsammans med farmor. Erika och Vera kom hem hit efter det och vi blekte mitt hår igen, handlade glass och lite så..Nu ligger jag i sängen med tre täcken över mig och fryser.
Ja, den här fredagen var väl typ lika ointressant som alla andra.
  
-
Just for you, I'll cover up my cuts with bracelets. I'll eat in front of you, to make me seem okay. I'll laugh at your jokes and smile at your stories. I'll wear loose shirts and sweats to cover up my fat. I'll put on makeup to cover up my flaws. I'll do whatever it takes to make me seem okay.

Du behöver inte säga att du hittat någon annan för jag kan känna det, varje gång vi är tillsammans.

Kategori: Allmänt skitsnack



Jag är glad att jag gick till skolan idag även om jag inte ville. Jag hade matteprov idag vilket jag inte hade en tanke på imorse och det är bra att få det gjort. Ikväll har det varit den årliga viakvällen på våran skola och det var riktigt tråkigt då dom gjort massor med ändringar, annars brukar jag tycka att det är rätt mysigt. Fast det bästa är nog kompensationen vi får efteråt. Rektorn var sjuk så det blev inget möte heller, vilket är både bra och dåligt. Fast idag hade jag inte orkat. Hur jag än vrider och vänder på det kan jag inte tänka klart. Nu har jag ett sportlov och två veckor praktik efter det framför mig. Jag hoppas att det kanske ger mig lite ny ork, om inte, så inte. När jag kom hem har jag ägnat mig åt att ta fram en resväska och börja packa lite. Blir jämnt så jävla stressad när jag ska packa, så jag har lämnat det och lagt mig under täcket med skön musik istället. Har inte en tanke på att gå och lägga mig än på några timmar trots en huvudvärk som heter duga. Jag har inte tagit någon sömnmedicin ikväll vilket var väldigt osmart eftersom jag helt enkelt inte kommer kunna somna hur trött jag än är. Imorgon är det fredag och jag vet inte ännu hur det blir med skola osv, får helt enkelt se när jag vaknar. Nu ska jag slå på en film så ja, godnatt.
-
Erika, mina värdefullaste minnen delar jag med dig. Alla tårar och skrik, dom har gjort att vi kunnat skratta igen. Tack för alla år, du har sett mig klättra till toppen och falla igen. Du har aldrig tröttnat. Alltid kommit tillbaka. Jag älskar dig över hela mitt hjärta. Det är ingenting som inte gör dig perfekt i mina ögon.

You know soon I have to go, but oh lord, how I wish it wasn't so.

Kategori: Allmänt skitsnack


Klockan ett idag ska jag på möte med rektorn igen, men innan dess ska jag gå på några lektioner, börjar klockan tio idag. Jag ångrar redan nu att jag ens gick upp ur sängen idag. Aja, nu måste jag dra mig.



Såhär ser jag ut i håret just nu, det är inte det klokaste jag gjort i mitt liv men vafan, vad gör det om 100 år.

Godnatt

Kategori: Bilder


  

Onsdag

Kategori: Allmänt skitsnack

Jag var hemma hela dagen idag och eftermiddagen och kvällen spenderades med Denice och Clara. Vi slängde i en blekning i mitt hår så nu är det oranget. Jättefult, haha. Nu har jag bäddat ner mig i sängen och tagit sömntabletter. Mår inge vidare..Hörs imorgon.

You can't decide not to see yourself anymore. But I often hope that I could.

Kategori: Känslor och tankar



Det har varit en jobbig dag idag. Jag pratade med min gamla mentor imorse och som vanligt fick hon tårar i ögonen. Hon tror att jag blir bättre men det blir jag inte, och jag förstår att hon är ledsen för det. Men jag kan inte göra någonting åt det. Sen hade jag matteprov och det vet jag inte hur det gick, dom uppgifter som jag väl fyllde i gick nog bra men resten struntade jag i. Sen kom jag hem och kom på att min behandlare bad mig ta med mig en bild på mig själv när jag var liten till henne. Så jag rotade fram mina gamla fotoalbum och tårarna rann när jag kollade på dom bilderna. Jag såg inte ens att det var jag, hon på bilden ser så levande ut. Och jag kommer inte ihåg hur det känns att vara glad. När jag satt på bup och kollade på bilden tillsammans med min behandlare fick jag bita mig i läppen för att inte börja gråta. Hon frågade vem tjejen på bilden var och jag kunde inte ge henne svar på det. Sen pratade vi i över en timme och hon nämnde massor med hemska saker till mig. Jag vill inte tänka tanken på att jag kanske är mer sjuk än vad jag tror, men idag var jag tvungen. Även tanken på att jag ska ta ett viktigt beslut snart får mig att vilja slå sönder någonting. Ska jag fortsätta gå i skolan? Eller ska jag ta en paus och komma tillbaka då jag hittat orken igen? För nu har jag gett upp, och det funkar inte som det är nu. Men jag vill heller inte vara borta under en för lång tid, jag skulle aldrig orka gå om. Om jag tar en paus från skolan nu så kommer jag få börja praktisera istället, och det skulle kännas skönt. Skolan är inte för alla och det är ännu svårare för dom, som mig, är sjuka. Det ekar tomt i mitt huvud. Jag vet inte vad jag ska tycka eller känna. Jag fick världens finaste sms från bästis idag. Det bevisade att jag faktiskt varit någon annan och inte detta monster som jag är nu, jag känner mig iallafall som det. Onormal, fel, ovälkommen. Nu orkar jag inte skriva mer. Jag ska ringa Vera istället. Umgås nog med henne hela kvällen. Puss

Me and Vera @CamWow todaaay

It's 5 O'clock in the morning and I want you, and you want me, don't you?

Kategori: Allmänt skitsnack


Träffade Anton en snabbis igår innan han skulle göra annat, det var kul att hinna snacka lite iallafall! För det var typ det enda nödvändiga jag gjorde på hela dagen..Jag orkade inte ens duscha, haha. Nu har jag varit uppe en timme ungefär, skulle börja klockan nio idag men jag sket i den lektionen så jag går till skolan vid tio istället. Slutar halv tolv idag så det är skönt. Fast mindre kul att jag ska göra matteprov. Aja, har tid på bup vid två så drar väl in till handen efter skolan. Nu har jag inte tid att sitta och skriva onödiga saker längre. Hare!

All the crazy shit I did tonight

Kategori: Bilder

  

  
  

  

  

  

När jag blir stor ska jag vara som jag inte är och då kanske du kan vara någon, som kan vara med en sån som jag blir då.

Kategori: Känslor och tankar



 
Someone's got to make this stop. Or am I left alone to deal with it?
Det finns inga ord.

Måndag

Kategori: Allmänt skitsnack

Jag vet att min blogg är sjukt tråkig stundvis men jag är inne i en riktigt jobbig period, igen. Dom kommer bara oftare och oftare nu..Jag är hemma idag. Har redan fått massor med skit för det. Aja, det finns ingenting bra med den här dagen men Vera länkade precis en video som hon hade lagt upp på sin blogg, den jäveln..Den är från turkiet i somras, haha. Så roligt hade vi på dagarna. Bjuder på den!
http://www.videofy.me/veraordell/404666

I want to wake up without wanting to kill myself.

Kategori: Mörker

Sunday

Kategori: Bilder

Nu ska jag krama om mormor som är här hemma innan jag sticker hem till Denice och drar till jobbet därifrån. Efter det hade jag tänkt att hälsa på hos farfar. Söndagar alltså..Haha.
 

Ja, skype en lördagsnatt, som vanligt med andra ord

Kategori: Bilder



Saturday

Kategori: Allmänt skitsnack

Imorse blev det dusch, städ och annat fix för min del. Vid tvåtiden kom större delen av släkten hit och fikade eftersom pappa fyllde år i torsdag. För mig och fyra av mina kusinbarn som var här så blev det kurragömma, lek med barbiedockor, dans och annat bus! Det var supermysigt, dom är så härliga. Dom åkte hem tre timmar senare ungefär och då gick jag till Pelles lägenhet. Jag vill också flytta hemifrån..Längtar tills han åker utomlands så att jag kan "vattna blommorna där. (Ställa till med hemmafest). Haha. Sitter och lyssnar på musik just nu och inväntar lördagens festligheter, eller inte, det är så jävla tråkigt här.  



Mina små hjärtan! Kolla bara så söta dom är.

Godnatt

Kategori: Bilder



Pissig fredag

Kategori: Allmänt skitsnack

Idag har jag varit på långpromenad med vovven. Tagit en lång dusch. Kollat på tv. Suttit vid facebook. Pratat med roliga människor, och deppat, i massor. Skola blev det inte eftersom orken inte räckte till. My kom hit med åtta bussen så vi gick till ica och köpte godis. Oskar och Calle mötte upp oss efter en stund och kvällen spenderades även med lite annat folk. Ja, en fredag i Nynäs, kan ju inte bli sämre. Inatt ska jag roa mig med skype, msn och facebookchatten. Fy vad kul..

New in

Kategori: Sånt som gör en fattig


H&M 79

Cubus 169

Och varje andetag känns som ett misslyckande.

Kategori: Mörker

 

Idag är en väldigt tråkig och ointressant dag.

Kategori: Bilder

En solektion och en mattelektion är vad jag gjorde när jag var i skolan på eftermiddagen, strax innan två mötte jag upp Rasmus pappa och lämnade lite mappar till honom sen körde han ner mig till stationen där jag tog tåget till skogås och träffade Evelina, sen åkte vi vidare till Farsta. Fick med mig en födelsedagspresent till min pappa som fyller år idag och en ny bikini! Sedan åt vi kvällsmat innan vi tog tåget hem igen. Ja, det var typ min torsdag det. Hörs imorgon!






Jag försöker men jag förlorar varje gång.

Kategori: Bilder

Ytterligare höjd dos medicin och nya sömntabletter blev the big thing av dagens vistelse på sjukhuset. Jag har precis pratat i telefon med Rasmus och ska strax hoppa in i duschen. Imorgon ska jag till skolan klockan tio, ha so, hämta läxor till Rasmus och göra ett engelskaprov. Efteråt åker jag in till Stockholm! Mer om det imorgon, har annat för mig nu.
Puss och kram.


Onsdag

Kategori: Bilder

  
Godmorgon! Jag har ioförsig varit vaken i två timmar snart, men iallafall. Igårkväll mötte jag upp Denice på en kaffe latte, det snöade och var riktigt kallt annars var det mysigt! När jag kom hem tvättade jag bort sminket och satte mig vid datorn och där satt jag ett bra tag innan jag somnade och sov riktigt skönt fram till halv tolv imorse när alarmet ringde. Jag har precis gjort vid mig och ska försöka få i mig någonting att äta lite senare. Vid halv tre så kommer pappa och hämtar upp mig här hemma så ska vi köra till handen för läkarbesök på bup. Ingenting jag ser fram emot men det måste göras. Så vi får helt enkelt höras när jag kommer hem därifrån!
Nu är det rökpaus för min del.

Jag hoppas att ni haft en bra alla hjärtans dag and so on..

Kategori: Allmänt skitsnack

Idag har jag ägnat mig åt en engelskalektion samt en mattelektion, har även varit på möte på skolan. Eftermiddagen spenderades på bup och det rörde totallt om i huvudet på mig så nu vet jag varken ut eller in. Fyfan.

Tuesday

Kategori: Bilder





I need some sleep

Kategori: Allmänt skitsnack

Ikväll så handlade jag choklad och cola och våldgästade Vera. Vi satt vid facebook och kollade på tv. Sen jag kom hem har jag bara suttit vid msn..Haha. Nu hade jag väl tänkt att börja tänka på refrängen som man säger och försöka sova. Imorgon är det alla hjärtans dag! Och den ska jag spendera på ett mindre roligt vis, men så är det.
Godnatt på er.

You make out like it never happened and that we were nothing

Kategori: Bilder

Jag började min söndag igår med att ta en dusch innan jag gick över till Clara där vi fick skjuts ner till jobbet. När vi blev klara gick jag direkt ner till rosengården och hälsade på farfar. Vi kollade på tv och gick runder i korridoren. Det är långtråkigt där och jag förstår honom så att han vill hem igen. Efter ungefär två timmar började jag röra mig hemmåt igen och blev upphämtad av pappa och fick skjuts sista biten. Resten av kvällen spenderade jag på mitt rum med världens äckligaste ångest. Idag gick jag inte i skolan. Vaknade vid tolvtiden, gick ut och rökte, bytte om och sminkade mig. Satte mig vid datorn och snackade lite på skype. Vid tre ringde Vera och då hade hon slutat så jag klädde på mig och drog ut och mötte upp henne! Vi gick hem till henne och hämtade pengar innan vi tog en promenad ner till hamnen. Åt en varsin kebab innan vi tog tåget till nynäsgård och köpte en glass, haha. Träffade Denice och Erika påväg hem så vi stannade och pratade med dom ett tag. Nu kom jag precis hem för en liten stund sen. Vet inte riktigt vad som händer senare ikväll men det väntar att se.
Jag vet inte hur jag mår just nu. Mitt liv är turbulent, upp och ner och kaos.
 





13:47

Kategori: Allmänt skitsnack

Förlåt om jag inte uppdaterat er men jag mår inte bra. Skriver ikväll.♥

I know I have lost

Kategori: Mörker

Tumblr_lz3ptu7pfg1qfdwsio1_500_large

Jag tänker aldrig på dig, bara ikväll.

Kategori: Motivation


Detta blir mitt sista inlägg för den här lördagsnatten. Jag sitter och kollar på bilder och lyssnar på Håkan. Drömmer mig bort till den fina septemberkvällen förra året som var alldeles stjärnklar. Han var så bra den kvällen så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Han ger mig lite ljus i mitt mörka liv. Åh, jag får aldrig nog.

Lördag!

Kategori: Allmänt skitsnack

Hade en supermysig middag igårkväll med moster! Senare var jag ute i någon timme. Började morgonen idag med att sätta mig framför datorn och ladda hem film. Drog hem till Denice när jag klätt på mig och vi kollade på tv en stund och lite så innan vi gick hem till mig och kollade på film. Hon gick hem till sig vid tretiden om jag inte minns fel och sen dess har jag bara degat och haft en riktig down då tankarna bara varit kolsvarta. Sjukt vad såna stunder skrämmer mig. Och farfar längtar efter mig och jag längtar efter honom. Jag lider så fruktansvärt av att se honom såhär. Det är ingenting annat än det som får mig att vilja lägga mig ner och störtgråta så mycket. Det som varit det tryggaste i mitt liv har bara rasat samman de senaste månaderna.
Nu ska jag hoppa in i en dusch och göra mig ordning. Ikväll tror jag att det blir melodifestivaltittande med Clara och Denice. Efteråt har jag ingen aning. Puss

Mirror on the wall, here we go again..

Kategori: Känslor och tankar

Shit I love

Kategori: Bilder

  

  


  


 

 

Osammanhängade inlägg utan bild från en lagom irriterad tjej

Kategori: Allmänt skitsnack

Skoldagen var seg men rolig stundvis. När vi slutat följde jag med Erika in på willys eftersom hon skulle handla innan jag gick hem till mig och slog på tvn, så där har jag legat i någon timme nu innan jag satte mig här. Alltså jag är så sjukt irriterad på en tjej i min klass, jag trodde det var nog om att hon hade uttalat sig om en allvarlig sjukdom på facebook för någon vecka sen men idag i klassrummet höll jag på att sprängas då hon sa saker om en annan grej igen. Jag blir nog lätt provocerad men jag HATAR verkligen människor som uttalar sig om saker som dom inte ens verkar veta vad det innebär. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH DÖÖÖÖ.
Tål verkligen inte saker som sägs för att få andras uppmärkssamhet. Nog om det, haha!
Ikväll händer det nog inte någonting speciellt, får se om jag ska ta en kebab med Vera annars har jag ingenting planerat. Nu..Ska jag hänga lite på weheartit. Jag ska också fortsätta vara sur på min bildlärare och ledsen för att mina trasighet smittar andra. Shit, jag låter ju påtänd, hörs ikväll!
Min moster ringde precis och hon ska hämta sushi till mig, jaaaaaaaa jihaaaaaaaaaaaaaaaa

Friday

Kategori: Bilder




Idag är det fredag och jag ska till skolan vid tio. Sov sjukt dåligt inatt, har inte haft sömntabletter hemma på en vecka men jag ska träffa min nya läkare på tisdag så hoppas på att hon skriver ut nya till mig då. Mina förra funkade inte så bra så jag ska få prova en ny som är mer ångestdämpande och lugnande, hoppas den kommer att hjälpa bättre. Jag går till klockan tre idag om jag orkar vara kvar hela dagen. Efteråt händer det nog ingenting om inte ett mirakel inträffar som tar bort mitt illamående. Jaja, nu ska jag iallafall byta om till mjukisbyxor och sticka iväg, ska bli skönt med frisk luft!

Oh, you think that you know me. Baby, you don't know a thing about me.

Kategori: Känslor och tankar


Jag skulle kunna skriva hur långt som helst ikväll. Bara spy upp alla ord som finns i mitt huvud i en enda stor röra. Jag blir alldeles tårögd när jag tänker på framtiden, på morgondagen, på nästa vecka, nästa månad, nästa år. Det känns så omöjligt, just för mig så känns det så himla omöjligt. Blir jag sjukskriven, blir jag inlagd? Blir jag utan vård alls? Vem fan ska jag tro på egentligen när vården påstår att skolan inte är bra för mig just nu, att jag inte är bra nog. Och skolan säger att jag måste och borde? Är det mitt beslut? När mitt liv förövrigt är i andras händer? Alla dessa frågor som finns i massor, men när man väl sitter där är det bara tomt. Jag förstår om detta inlägg är rörigt eftersom jag krånglat med medicinen och inte ätit någonting sen i måndags så jag är helt i obalans och totallt rubbad i huvudet. Jag är tillbaka imorgon istället.
Hoppas ni har det bättre än jag.

Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig.

Kategori: Allmänt skitsnack



Nu ger jag mig för idag och lägger mig i sängen igen så hörs vi imorgon! Godnatt♥

Detta är verkligen så snyggt!

Kategori: Inspiration







Som en vän, så det är så vi två ska vara?

Kategori: Musik

Godmorgon! Jag har varit vaken i närmare två timmar nu. Jag slocknade vid tiotiden igårkväll efter några timmar sittandes vid spotify med mysig musik. Idag är jag likblek och har aldrig i mitt liv sett så svarta ringar under ögonen på mig själv. Jag har inte särskillt mycket att skriva just nu eftersom jag bara ska vara hemma hela dagen. Men ja..Ni får ha en bra dag!



Denna underbara låten spelas om och om igen i mina hörlurar.
http://www.youtube.com/watch?v=A_vc1y5IDMw

Bloggfri dag

Kategori: Allmänt skitsnack

Jag har åkt på magsjuka och spytt i 14 timmar nu, det är hemskt och det enda jag fått i mig är några få klunkar vatten som kommit upp fem minuter senare. Nu är mamma ute med hunden men annars har dom passat på mig hela dagen för att jag varit så nära på att svimma. Det här är vidrigt, vi hörs imorgon om jag orkar. Back to bed

.

Kategori: Allmänt skitsnack

En måndag i ensamhet.

Kategori: Bilder

Jag har inte lämnat huset eller mitt rum sen igårkväll..Varken pratat eller träffat någon idag. Bara legat i sängen och stirrat in i väggen. Imorgon ska jag vara i skolan mellan nio och halv tolv om jag orkar. Sen ska jag till bup. Jag vill inte, jag står inte ut.


Går du med mig än, min kära, fast jag inte längre ser dig?

Kategori: Känslor och tankar


Tusen ord kan inte få dig tillbaka.
Jag vet för jag har försökt.
Inte heller miljoner tårar.
Jag vet för jag har gråtit.
Du lämnade kvar ett krossat hjärta.
men glada minnen också.
Jag ville aldrig ha minnen.
Jag ville bara ha dig.

Ingenting gör så ont som att sakna.

And I'll die alone but I'll find my way home.

Kategori: Mörker



 

I want to hurt you just to hear you screaming my name.

Kategori: Allmänt skitsnack

Idag har jag dammsugit, plockat undan i rummet och varit hemma hos Clara med henne och Denice en liten stund. Senare har jag och Fanny varit och handlat piggelin och myst ner oss i sängen framför en skräckfilm hela kvällen. Hon åkte precis hem och nu ska jag slå på tv:n och kolla om det går någonting bra. Imorgon är det måndag och ny vecka, jag börjar klockan nio. 
Och som alltid på kvällarna har jag en otrolig ångest. 

-

Kategori: Mörker

Ångesthelvete.

Lördag

Kategori: Allmänt skitsnack

Ligger i Denices soffa med henne och Erika. Vi åt middag som bestod av tacos innan. Vi ska strax dra iväg och möta upp en kille och få ett par cider. Får se vad som händer ikväll men som det ser ut just nu ska vi bara ta det lugnt. Nej, nu är jag pissnödig, haha. Hörs!

Power is being told you are not loved and not being destroyed by it.

Kategori: Allmänt skitsnack


Det blev ändrade planer idag och jag har hängt med Calle, Oskar och Denice hela kvällen istället, vi har haft roligt så det var inga problem!
Imorgon är det lördag och jag ska till ålderdomshemmet och hälsa på min älskade farfar tillsammans med farmor som det ser ut nu. Vid halv tre ska jag, Denice och Clara till jobbet i några timmar. Sen måste jag hem och duscha och sen blir det middag hos Denice på kvällen. Efteråt har jag ingen aning om vad som händer men jag hoppas iallafall på någon typ av fest, haha. Resten av min fredagskväll ska jag spendera framför datorn och skype, mysigt. Ja..Det var väl det jag hade att skriva för den här gången. Godnatt på er.


I can't get enough of you baby, can you get enough of me?

Kategori: Allmänt skitsnack

Jag hade en supermysig kväll igår och somnade vid två tiden. Nu har jag precis sminkat mig och ska bara byta om innan jag drar mig mot skolan. Ikväll så ska vi äta middag hemma hos Denice sen vet jag faktiskt inte vad som händer mer. Som vanligt har jag bråttom och kommer komma försent så bäst jag sliter mig härifrån nu. Vi hörs senare i eftermiddag eftersom jag slutar vid tretiden, ha en bra fredag!

Hope there's someone, who'll take care of me when I die, will I go.

Kategori: Bilder


Evelina

Kategori: Allmänt skitsnack

Jag var inte i skolan mer än två timmar idag innan jag gick hem igen. Jag har varit hemma sen klockan ett och legat i sängen och degat. Har nu precis bytt om till mjukisbyxor och om en liten stund kommer mitt hjärta Evelina hit. Hon slutade skolan tidigt idag så hon är påväg hem nu. Jag ska iväg och möta upp henne vid stationen sen ska vi ta det lugnt ett tag innan vi ska ner till centrum och fixa lite saker. Ikväll ska vi laga och äta middag ihop. Jag behöver verkligen henne idag då det varit en alldeles jävlig dag för min del. Så denna kväll kommer nog bli perfekt jämfört med resten av dagen. Idag mår jag inte alls bra, det är mycket tankar som snurrar runder i mitt huvud och stör. Hjärtat känns så tungt. Nu måste jag skynda mig lite, vi hörs nog ikväll.

Le litegrann nu, var inte ledsen, jag minns knappt när jag sist såg dig skratta.

Kategori: Bilder






Nu; time for school.

Bildlöst inlägg!

Kategori: Musik

Jag har precis sett klart på efterlyst och livet blir bättre efter att ikväll fått igång min tv igen. Sitter och lyssnar på underbar musik just nu och scrollar igenom startsidan på facebook lite. Idag har jag bara varit hemma, det enda nyttiga jag gjort är att ha duschat. Imorgon ska jag gå i skolan från tio till strax innan två är det tänkt. Känns väl sådär men det får gå. Vid fem ska jag till optikern för synkontroll, känns onödigt men måste göras. Ikväll orkar jag nog inte skriva så mycket mer eftersom dagen ändå har varit så ointressant, ska ner och hälla i mig lite vatten nu, Godnatt♥
Har föresten blivit nykär i dessa två låtar igen, åh så bra.
http://www.youtube.com/watch?v=dUnY4c5-Hmo
http://www.youtube.com/watch?v=6bUhCgK_O0U

Ny start

Kategori: Allmänt skitsnack

Jag kommer inte skriva någon presentation av mig i denna bloggen, utan ni som väljer att läsa kommer få veta mer om mig genom tidens gång. Jag är en snart 15 år gammal tjej som bor i Stockholmstrakterna. I bloggen kommer ni få läsa om min kamp mot min psykiska ohälsa samt vad jag gör om dagarna med inslag av bilder och musik. Jag hoppas att 2012 kommer ge mig ny chans att utvecklas som person och att jag får lära känna nya människor. Nå mig gör ni på: [email protected]
Puss & Kram