whenwordsfailmusicspeaks

Är på musikverket

Kategori: Allmänt skitsnack

Låter bilden tala för mitt mående.

Lördag

Kategori: Bilder



Godnatt

Kategori: Allmänt skitsnack

Världens finaste fredag. Vi i klassen har dansat, sjungit och hoppat konstant i tre timmar. Tillsammans med 150 ungar?! Helt sjukt att det kom så många! Har iallafall haft jätteroligt, mitt kusinbarn Linn var där också så jag dansade med henne massor. Nu ska jag strax ner i sängen eftersom jag fryser sjukt mycket. Sov gott!

Wille snygging!!

På disco!

Kategori: Allmänt skitsnack

Min klass håller i ett barndisco ikväll och det är succé! Det är kö långt ut på skolgården och barnen strömmar in! Nu spelar vi dannys amazing och Calle är dj! Så jävla kul haha!

Friday

Kategori: Allmänt skitsnack

Har precis tagit en lång dusch och nu sitter jag ute på baksidan och röker. Solsken, fågelkvitter och min älskade Håkan i hörlurarna. Han räddar mig alltid. Dagen har förövrigt varit hemsk och vi har bråkat massor här hemma. Jag ska inte ge upp, säger vem? Ni som lever ett friskt liv? Folk i min närhet vägrar acceptera det, men jag har tappat hoppet.

Godnatt

Kategori: Allmänt skitsnack

Ligger i sängen och snackar med Robin nu så vi hörs imorgon istället.

00:38

Kategori: Allmänt skitsnack

Spenderade kvällen med världens bästa Vera. Vi kedjerökte och snackade skit. Jag älskar dig. Sen jag kom in har jag bara lyssnat på musik och gråtit. Usch, mår verkligen kasst. Nu har jag precis tagit några bloss vid fönstret och försökt att lugna ner mig, ska hämta lite filtar och lägga mig i sängen strax, måste bara vädra lite först. Skiter i att ställa alarm trots att jag borde till imorgon. Vill ändå inte vakna. Hoppas att jag får sova lite inatt, skulle verkligen behövas. Godnatt

Well I'm down, down, down, down, can you pick me up?

Kategori: Allmänt skitsnack




Onsdag idag då. Hitills idag har jag inte gjort så mycket, gått ut på promenad med min vovve, åh så glad jag är att jag har honom. Dagarna skulle vara ännu mer ensamma annars. Ska nog ner till centrum nu för Denice skulle ta hål i öronen eller vad hon sa igår. Sen ska jag möta upp My och ja, får se helt enkelt. Är så jäkla sugen på att färga håret svart, saknar den hårfärgen otroligt mycket. Blir nog till helgen. Men nu ska jag dricka vatten och ja..Det är väl typ det jag ska göra. Hörs ikväll.
Die, die, die my darling

Jag står framför spegeln, jag vill förändra allt och allt som jag ser i den.

Kategori: Bilder


Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen det senaste. Har inte haft någonting att skriva och egentligen har jag inte det nu heller. Imorgon är jag ledig så vi hörs då. Nu ska jag hoppa in i en dusch och sörja att jag rökte upp min sista cigg för någon timme sen.


Måndag

Kategori: Bilder






Bilder från idag. Hur mysigt som helst!

-

Kategori: Mörker

Orkar inte

tjugofemtemarstjugohundratolv

Kategori: Bilder

Helgen har varit fin. Vaknade upp bredvid Vera imorse. Solen sken och vi tog ut våffelgärnet på min baksida och gräddade våfflor i morgonsolen. Det var hur mysigt som helst. Vid tvåtiden tog jag bussen ner till farfar. Jag satte ner honom i en rullstol som vi lånade och virade min halsduk runt hans hals och bäddade ner honom under en filt. Sen körde jag ut honom i det fina vädret och vi satte oss på en bänk mitt i centrum och tittade på alla människor som gick förbi. Påvägen tillbaka parkerade jag rullstolen vid trottoaren och plockade lite blommor åt honom, han blev så glad. Väl inne på äldreboendet igen så åt vi våfflor (igen..haha). Stannade rätt många timmar men nu är jag iallafall hemma. Snart kommer Rasmus och Evelina hit och vi ska grilla! Ja, det var väl min helg det. Att det är måndag imorgon känns inte lika farligt som det brukar göra. Pratade med Linda för en stund sen och planerna för imorgon för min del är ett möte med min mattelärare och sedan att möta upp Linda och hennes lilla bebis. Ska bli så mysigt!










Hungerspelen

Kategori: Allmänt skitsnack

Åkte in till stan med Vera vid halv fyra tiden, mötte upp Erika, Denice och Clara på söder. Vi gick till coop och köpte med oss sallad och dricka och satte oss på medborgarplatsen i kvällssolen. Drog på bio vid sex, vi såg på hungerspelen och den var la inget att klaga på! Satte oss på tåget hem någon timme efter att den slutat. Väl hemma i nynäs drog vi hem till Vera en stund. Nu är jag och Vera hemma hos mig och har precis tagit en nattcigg vid mitt fönster. Ska väl sova om ett tag antar jag. Finns inte så mycket annat att göra. Skriver från mobilen så det får räcka här. Godnatt!

Love? No, I prefer vodka.

Kategori: Allmänt skitsnack

Kvällen igår var mysig. Jag och Ebba lekte med hennes dockor och ritade i målarböcker. Vi busade, kittlades och skrattade massor. Det är så roligt för jag träffar henne så sällan..Lilla Max var supersöt. Sen åkte vi igenom Stockholm med hög musik. Jag älskar Stockholm, det är så galet fint. Jag kom hem vid tolvtiden efter att ha varit ute och träffat Erika en snabbis. Vaknade vid tio imorse av ett sms och sen dess har jag varit uppe. Ska strax börja platta håret, sminka och klä på mig.
Blir Stockholm idag igen för bio! Vi hörs väl via mobilblogg lite senare idag.
Saknar alla skratt, kvällar, kramar. Saknar er.


Jag vill vara nära. Älska i en för liten säng och aldrig känna igen mig i sorgliga texter.

Kategori: Bilder


Gick upp redan vid tio imorse. Senare idag har jag suttit ute i solen, duschat, sminkat mig och lite sånt. Vera var här för en stund sen och ja, inte så mycket mer med det. Snart ska jag väl börja klä på mig och röra mig in mot Stockholm. Ska spendera kvällen ute på söder hos min kusin. Vi ska käka middag och mysa med Max - mitt kusinbarn som är 2 veckor gammalt nu! Så mysigt. Solen skiner ju fortfarande så det blir nog en riktigt fin kväll. Min moster ska med också. När jag kommer hem får jag se vad som händer, det blir väl antagligen rätt sent ändå..Men det skulle inte sitta fel med lite sovsällskap. Hoppas ni får en bra fredagskväll iallafall!


Myser med mitt hjärta

Kategori: Allmänt skitsnack

Little bird, little bird, little bird, what do you see?

Kategori: Allmänt skitsnack

Efter mötet på skolan som gick rätt så dåligt stannade jag och snackade med Vera en snabbis innan jag gick ner till centrum och var med farfar, farmor kom även dit efter någon timme. Vid halv fem tiden hämtade pappa upp mig och farmor och körde hem oss. Jag la mig i sängen och kollade på bb direkt. Nu ikväll har jag gått på långpromenad och suttit ute i mörkret och rökt. Mitt i alla tårar och all ångest ringde en vän och det kunde inte kommit mer lägligt. Fina du. Pratade med honom ett bra tag innan jag började gå hemmåt igen. Nu ska jag lägga mig i sängen. Orkar inte skriva mer ikväll. Puss&Kram
image description

Bup och skolmöte

Kategori: Allmänt skitsnack

Spenderade två timmar på bup igår. Höjd dos medicin, igen. Dessutom slutar min behandlare nästa vecka så vi pratade och kramades massor. Jag kommer tvingas börja om, igen. Jag har inte velat tro det, men jag gillade henne, jag tror nästan att jag litade på henne. Även om det känns omöjligt att det kanske är så. Hur som helst spelar inte det någon roll längre, eftersom jag inte kommer träffa henne mer. Det är jobbigt, för jag har börjat om 1000 gånger på det här sättet. Läkarbesöket kom väl inte så mycket mer framåt heller, jag går under utredning nu. Så det väntar att se. Efter lite tröstshopping åkte jag till mormor. Vid tio stack jag ut och mötte upp Vera. Snackade skype osv senare och somnade. Nu är jag uppe och har precis sminkat mig. Ska till skolan vid halv ett för möte..Jag orkar inte ens. Det känns försent. Mitt liv känns redan kört.


Skriver imorgon.

Kategori: Allmänt skitsnack

Onsdag

Kategori: Bilder

Godmorgon! Jag har faktiskt varit vaken sen typ 10? Vaknade av att Vera ringde så jag ringde upp henne och mötte upp henne när jag klätt på mig. Vi köpte hallon och var hemma hos mig i några timmar, men hon har dragit hem och sovit nu, hon var typ sjuk, haha. Aja, det var trevligt! Har även hunnit duscha och sminkat mig. Blir upphämtad om en timme typ men funderar på att hälsa på mormor en snabbis först. Snackade i vanlig ordning skype inatt så är lite trött idag men whatever, innan dess var jag och träffade en polare, det var mys. Jaja, vi hörs väl senare.
Jag idag ↓




Please, don't fall in love with her.

Kategori: Allmänt skitsnack

Varit hemma idag, hängt lite med Vera, vi stekte ägg och snackade haha. Sov till två. Varit hos farfar nu, han var glad. På lördag är det lokalfest och jag längtar. Snackade med Robin inatt och blev på bättre humör i någon timme. Natten slutade ändå i tårar. Förstår inte. Hejdå

Run baby run, don't ever look back, they'll tear us apart if you give them the chance.

Kategori: Bilder


 



I want to be the happy person I pretend to be.

Kategori: Mörker









Måndag

Kategori: Bilder

Helgen

Kategori: Bilder

I fredags var jag sjukt trött, drog till Vera på kvällen iallafall, låg i hennes säng medans hon duschade sen gick vi ut och satte oss ett tag. Stack hem vid tolvtiden och efter att ha snackat skype någon timme somnade jag. Sov till fyra på lördagen, gick upp och sminkade mig. Senare gick jag med My, Erika, Clara och Denice till Ica. Vi köpte lite grejer sen satt vi oss nere på ängen med massa filtar och tända ljus. Körde lite jag har aldrig och snackade. My följde med mig hem en stund efter det innan hon tog bussen hem. Drog till Denice då och vi satt på hennes balkong i flera timmar, käkade godis, snackade, rökte osvosv. Skitnice, sen råkade vi somna så det blev svinkallt. Gick in och la oss vid tre någon gång. Denice väckte mig typ tio imorse och då åkte vi med Clara och jobbade. Efteråt hjälpte jag mormor. Hon flyttar ju imorgon..Nu ligger jag nerbäddad i sängen efter en varm dusch. Har tagit sömntabletter så får väl hoppas på att få sova lite inatt. Imorgon ringer klockan vid nio. Lagom kul. Godnatt.

Dag 1 - Min facebook profilbild.

Kategori: Allmänt skitsnack

.

Kategori: Allmänt skitsnack

Dag 1 - Min facebook profilbild.
Dag 2 - Bilder på mig från när jag var liten.
Dag 3 - 5 saker jag vill göra innan jag fyllt 30.
Dag 4 - En av de viktigaste personerna i mitt liv + bild.

Dag 5 - Någon som förändrat mitt liv.
Dag 6 - En bild som alltid får mig att le.
Dag 7 - En bild på mig själv föör exakt ett år sen.
Dag 8 - En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 9 - Typ av killar jag faller för.
Dag 10 - Bloggar jag läser.
Dag 11 - Vad jag har i min handväska.
Dag 12 - En dålig vana som jag helst hade varit utan.
Dag 13 - Mitt drömjobb.
Dag 12 - Det pinsammast jag gjort (videoinlägg)
Dag 13 - En bild på den personen som vet mest om mig och en kort beskrivning.
Dag 14 - Bild på en tid jag saknar.
Dag 15 - Gammal och ny bild på mig själv.
Dag
16 - En bild från min förra sommar.
Dag 17 - Bilder från min fjortisperiod
Dag 18 - Bild på mig och dina syskon
Dag 19 - En bild men varken smik eller redigering
Dag 20 - Hur jag vill att min framtid ska se ut.
Dag 21 - En person jag vill träffa just nu.
Dag 22 - Min första riktiga kärlek, beskrivning.

Hos mormor

Kategori: Bilder

Flyttar..

23:28

Kategori: Bilder

Efter en mysig kväll med fina vänner är jag påväg hem till Denice nu, sover där inatt så vi hörs imorgon!

Sometimes when I look in the mirror, I cry.

Kategori: Mörker





Godnatt..

Kategori: Bilder





2 fina veckor har kommit till sitt slut

Kategori: Bilder

Idag var det sista dagen på praktiken..Var jobbigt att lämna tillbaka larmställen och återställa passerkortet. Usch, vill inte sluta. Har lärt känna jättefina människor och dom har verkligen hjälpt mig, dom här två veckorna har gett mig mycket även om jag mått dåligare än på länge. Har skrattat sjukt mycket om dagarna och verkligen velat vara där. Byggde syrgasmasker med Joel imorse och sen skruvade vi ihop lite bokhyllor osv, rullade slang, fixade lite med ett par brandbilar. När vi slutade kom jag hem och vände innan jag och farmor hälsade på hos farfar. Han var pigg och glad idag jämfört med hur han mått det senaste, och idag hade han fått vara ute på en promenad med personalen, det var första gången han var ute idag på två månader..Och det tyckte han var underbart, såklart. Vem skulle inte tycka det? Jaja, nu har jag precis sett klart på gårdagens avsnitt av bigbrother, fyfan vad jag hatar Sipan, han är ju vidrig? Totallt efterbliven, inget snack om saken. Aja, ikväll ska jag hänga med My, får se vad som händer mer helt enkelt.








04:42

Kategori: Allmänt skitsnack

Klockan är snart fem?! Vad fan gör jag uppe? Har suttit hela natten vid datorn och snackat med en jäkla fin kille faktiskt. Nu ligger jag i sängen med linser och smink, orkar inte ta bort det. Om en och en halv timme ringer klockan. Nu måste jag sova, fan jag ångrar redan nu att jag stannade uppe. Haha, Godnatt.

Femtonde mars, through my iphone.

Kategori: Bilder















Mobil update

Kategori: Allmänt skitsnack

Sitter och äter pannkakor med brandmännen just nu, har nyss kommit hit efter att jag varit på skolan. Mötet kändes hemskt och jag grät framför mina mentorer och rektorn. Jag ska träffa min läkare på onsdag och jag måste få bli sjukskriven snart. Nu orkar jag fan inte längre.

I won't believe you if you tell me you're different.

Kategori: Bilder

Igårkväll hängde jag med Vera, vi pratade, åt pizza, kedjerökte och skrattade. Hon är så jäkla bra.
Nu ska jag strax iväg på ett möte på skolan, fyfan..Sen till praktiken. Hörs ikväll!


19:52

Kategori: Allmänt skitsnack

I don't ever see the day that I won't catch you when you fall.
Look, I'm still around.

Dagens inköp har varit en ny tändare, två paket cigg..Ett par nya svarta jeans, en svart långärmad tröja, två nagellack, ett puder och en mascara. Behövligt. Nu ska jag ut och möta Vera!

I will get by, I will get by, I will get by, I will survive.

Kategori: Allmänt skitsnack

Imorse följde Rasmus med mig till sjukhuset som jag nämnde i något inlägg tidigare. Det gick bra, hade samma läkare som gången innan och han är jätterolig att snacka med. När jag var klar åkte vi till donken och åt lunch. Väl hemma i nynäs åkte vi till brandstationen och övade med Joel och Joel. Hade skitroligt och det gick jättebra. Vi slutade klockan två och då gick jag till Erika och snackade med henne ett tag innan jag gick hem. Mötte upp Denice och Clara för några timmar sen och sitter just nu och väntar på tåget till hamnen. Måste fan hitta nya jeans!

.

Kategori: Bilder

Just thoughts

Kategori: Känslor och tankar

Alltså..Jag skriver sällan om kärlek, eller ja, jag har inget minne av att jag någonsin gjort det. Jag vet inte varför jag har så svårt att skriva om kärlek, det känns inte töntigt, men fel på något sätt. Jag har nog aldrig haft ett seriöst förhållande, och det kommer nog dröja en jävla massa år innan jag skaffar det också, jag är inte den typen nu och jag trivs faktiskt med det. Jag vill inte ha någon att sitta hemma med på fredagskvällar, jag är hellre med mina vänner då. Jag skulle känna mig alltför låst om jag hade en pojkvän. Eftersom jag är väldigt "flirtig" av mig, särskillt på internet, haha..Så skulle nog ingen kunna leva med mig som jag är nu. Ioförsig var det rätt längesen jag var riktigt kär så jag kanske har helt fel. Min första kärlek, eller ja, den jag ser som den första gjorde riktigt ont. Jag sket i honom, jag ville ha honom tillbaka, då sket han i mig, jag ångrade mig varje gång jag hade smsat honom, men jag kunde inte låta bli, han var ju den finaste jag visste fanns och jag trodde verkligen att jag skulle kunna spendera hela mitt liv tillsammans med honom, att han var den enda rätta. Det var jobbigt, för jag visste aldrig vart jag hade honom, eller hur han skulle bemöta mig om vi började snacka med varandra igen. Även då det hade gått över ett år sen jag var riktigt kär i honom så fanns det någonting mellan oss varje gång vi träffades. Även fast jag var så jävla förbannad på honom för att jag tyckte att han behandlade mig som skit så kunde jag inte låta bli att le såfort jag vände ryggen till och vi skildes åt. Jag kunde inte, hur mycket jag än försökte, att låta bli att önska att vi skulle ses snart igen. Vi höll alltid om varann sådär extra länge, som om vi båda visste att det skulle dröja länge innan vi skulle träffas nästa gång. Jag har inga känslor för honom längre, jag saknar honom inte, bara hur roligt vi hade förut. Jag saknar bara någon som håller om mig och säger att jag är fin. Visst, jag önskar ibland att jag verkligen hade en enda, som jag kunde vända mig till då det var extra jobbigt, någon som håller om en när man somnar och någon som inte har släppt greppet om en när man vaknar igen nästa morgon. Men det är just då det börjar komma till den nivån som jag drar mig ur, alltid. Det spelar ingen roll hur mycket jag älskar den personen, det är som att det tar stopp. Jag vet inte varför det är så. Det är synd, jag har kastat bort många fina killar på grund av den rädslan. Även om jag vet att ingen av dom skulle svika mig. Men jag just nu trivs jag med att vara singel, träffa vem jag vill, göra vad jag vill, prata med vem jag vill, utan svartsjuka och onödigt tjaffs hela tiden. Man blir så less på sånt ändå. Nu vet ni det, godnatt.

Tuesday

Kategori: Allmänt skitsnack

I lördags låg jag och Erika i min säng och glodde på melodifestivalen, vilket inte var särskillt intressant. I söndags gick jag upp tidigt och duschade och gjorde vid mig, vid ett tiden kom en del av släkten hit och firade mig. Jag busade mest med mina kusinbarn och kramades med mormor. Efter det åkte jag ner till farfar och höll honom i handen i flera timmar. På kvällen träffade jag Fanny och vi snackade i evigheter. I måndags var det en långtråkig dag på praktiken, men ja, det funkade väl. Inatt vaknade jag vid fyratiden och stängde av datorn, jag somnade i skype igår, fast det gjorde han jag snackade med också så då är det inte lika pinsamt längre, haha. Och imorse grät och skrek jag på pappa i telefonen som vägrade att sluta ringa och väcka mig hela tiden. Jag fick någon timmes sömn tillslut innan Rasmus ringde och tvingade ner mig till praktiken trots att jag hade bestämt mig för att inte gå dit. Dagen rullade på rätt så långsamt då det inte var så mycket folk där. Så vi gjorde inte så mycket. Slutade dessutom vid två, tog ut våran comp idag då vi kände att vi både bara ville gå hem. Ikväll skulle jag ha träffat Vera men det ser inte ut så just nu, får väl se om hon hör av sig senare. Imorgon ska Rasmus följa med mig till öronläkaren i handen på förmiddagen sen ska vi ner till Nynäs igen. På eftermiddagen ska vi öva med brandmännen så vi ska möta upp Joel och Joel efter lunchen. Blir nog bra det..Jag längtar inte till helg för jag vill inte att det ska bli måndag, för då börjar skolan. Även om det inte alltid är jättekul på praktiken så tar alla hand om mig så väl där. Vi ler och skrattar ihop och alla är så trevliga där. I skolan hälsar man ju inte ens på någon annan än sina närmaste vänner typ? Så jävla tråkigt.

I only joke about it because I'm afraid that you won't accept it.

Kategori: Bilder








Godmorgon

Kategori: Bilder

På praktiken..

blääääääää

Kategori: Känslor och tankar

Jag har varit sjuk i tillräckligt många år för att veta hur jävla mycket människor kan dömma. Jag hatar att komma till skolan och få kommentarer som "Aha, så du mår bra nu?" eller, "vafan gör du här?", "Jaså Emma, där ser man". Det finns folk jag träffat både inom sjukvården och inom skolan som sagt "Bit ihop lite", "kämpa då". Eller "Du försöker inte tillräckligt mycket, du är lat". Alltså förlåt men jag blir så jävla förbannad på såna människor, är dom totallt hjärndöda eller vad är problemet? Eller människor som säger "Haha, fan vad du ser sliten ut då." Ja, är det konstigt när jag varit uppe och gråtit hela natten, inte ätit på 3 dygn och dunkat huvudet i väggen tusen gånger om? Ingen som inte varit med om det kan förstå hur mycket det tär på en att hata sig själv på det här sättet. Visst, vem som helst har dåliga dagar, när man tycker att man ser förjävlig ut och man bara tänker på hur tjocka sina lår ser ut. Men det är inte samma sak som att svälta sig själv, trycka fingrarna i halsen och skära sönder sin egen hud med rakblad. Jag hatar folk som tror att dom vet. Som tror att man mår bra såfort man skrattar, dom dagar då jag mår som sämst väljer jag ofta att slänga på ett extra leende. Jag blir så jävla trött på det här samhället, här är psykiskt sjuka fel, onormala, svaga och ovälkomna. Fan vad jag är trött på att bli orättvist behandlad. Folk har spottat på mig, sett ner på mig så jävla mycket. Jag är så trött på såna människor, hur tänker ni? Skulle bra gärna vilja veta det någon gång. För jag förstår inte hur man kan göra så. Åh, dra åt helvete jsjsdjkjfklqwopweqwopjkvnvpolösd

It's like everyone is running & I can't even stand up.

Kategori: Bilder



Det gör ont att läsa sånt här

Kategori: Känslor och tankar



And I was like, why you're so obsessed with me?

Kategori: Bilder

Gårkvällen var bra. Jag handlade med Clara och Denice och vi lagade mat och drack drinkar och umgicks bara vi tre, vilket var väldigt längesen. Vi mötte upp Oskar och Erika senare och jag hängde med dom ett tag innan jag gick hem och packade lite och träffade Vera, så vi satt och snackade och skrattade, det var typ 2 veckor sen vi träffades så ja, det var kul att träffa henne. Sen gick jag hem till Denice igen och sov där tillsammans med henne och Erika. Natten slutade med att jag låg på Denices golv och spydde i hennes papperskorg innan jag däckade i hennes soffa. Jag var sådär lagom full igår, eller ja, det kändes iallafall så för ett tag, haha. Nu är jag hemma och ska ner till centrum en snabbis, efter det ska jag till farfar.♥














Mobil update

Kategori: Allmänt skitsnack

Hej hörni, jag sitter i bilen med Joel och Rasmus nu och är påväg till Järfälla för att hämta en brandbil. Mår lika pissigt idag, orkar inte riktigt.

Will you talk, if I listen?

Kategori: Allmänt skitsnack

Ligger nerbäddad i sängen och är galet trött och trots det kan jag inte somna. Orkar därför inte skriva mer ikväll. Sov gott.

8/3

Kategori: Allmänt skitsnack

Sitter på stationen nu. Försov mig lite imorse men jag kom bara en halvtimme försent så det är lugnt. Har precis varit uppe i förrådet och lämnat av några övningsdockor. Nu sitter jag med Rasmus och tar det lite lugnt. Det syns inte på bilderna nedanför förutom att det är mörkt men jag färgade håret lila igår. Ser rätt okej ut faktiskt. Ni lär väl få se en bättre bild senare. Skriver ikväll. Puss och kram

Wednesday

Kategori: Känslor och tankar

Igår började vi med att tvätta en brandbil. Efteråt kommer jag inte ihåg riktigt vad vi höll på med resten av dagen men fullt upp hade vi. När vi slutade körde Jocke ner mig till centrum och jag gick till farfar.
Jag gick därifrån efter två timmar och då gick det inte att hindra tårarna längre. Han låg bara där i sängen och kramade och pussade på mina händer och viskade hur glad över att ha mig där trots att han knappt orkade prata. Jag blir visst aldrig van vid att se honom må så dåligt. Jag vill att du ska komma hem igen farfar, men att du aldrig kommer göra det igen tar sönder mig ännu mer.
Idag började jag strax innan halv sju..Åkte med en brandbil till järfälla och lämnade in den på service, sen kom Joel och hämtade oss så körde vi ner till stationen i Nynäs igen. På eftermiddagen har vi flyttat brandsläckare, städat och rullat slang. Jag var även förbi skolan en snabbis och pratade med min mattelärare, på vägen tillbaka gick jag och Rasmus in på friskis och pratade med Erika ett tag. Nu sitter jag och lyssnar på musik och är sjukt deppig. Jag har mått fruktansvärt dåligt dom tre senaste dagarna. Allt känns så jävla tungt, även då jag skrattar och är glad så gör det ont i hela mig. Jag står inte ut med skiten. Jag vill inte längre, inte om det ska vara såhär.

I'm in need.

Kategori: Mörker

Rädda mig. Rädda mig. Rädda mig. Rädda mig.
Skynda dig. Skynda dig. Skynda dig. Skynda dig.

Pictures

Kategori: Bilder

 














Jag vet att mina bröst ser ut att vara upptryckta till månen, haha! Vet inte vad som hände.
Slänger in lite spanienbilder istället för att skriva då jag inte mår något vidare. Ska upp vid halv sex, hörs imorgon.

På praktiken

Kategori: Allmänt skitsnack

Nu blir det ombyte innan vi ska tvätta en brandbil!

It feels like no one will believe me until I'm lying in a hospital bed.

Kategori: Bilder












Empty spaces, fill me up with hope.

Kategori: Allmänt skitsnack

Sitter och myser med vovven vilket jag gjort massor sen igårkväll, åh vad jag saknat min plutt. En vecka utan honom var alldeles för mycket. Ja, hur har jag haft det då? Helt okej faktiskt. Jag har vaknat upp och somnat bredvid Evelina i en vecka, sträckläst deckare på balkongen hela nätterna, ätit god mat och träffat underbara människor. Badat och solat när det varit bra väder vilket det varit nästan varje dag. Åkt buss till huvudstaden och shoppat. Mer orkar jag inte berätta så det får bli en secret, haha. Och igår var det min födelsedag och den spenderade jag på ett flygplan bredvid världens snyggaste kille så jag klagar inte precis. När jag kom hem möttes jag av en överlycklig hund och en iphone (!!!!), och det kan jag inte direkt klaga på heller. Jag packade upp och kom i säng jäkligt sent, men nu är jag uppe, sminkad och påklädd. Jag och Rasmus blir upphämtade om en halvtimme och sen ska vi vidare till praktiken. Ikväll ska vi på övning med brandmännen också, har varit med på tre övningar faktiskt men nu var det längesen så det ska bli jäkligt roligt, lång dag med andra ord. Jaja, nu ska jag la pyssla med annat. Hörs!

Evelina och jag i fredags!

Det är söndagkväll och nu är jag 15 jävla år.

Kategori: Allmänt skitsnack

Nu är jag hemma igen! Ska krypa ner i sängen om en liten stund och sova där för första gången på en vecka. Klockan är ställd och imorgonbitti ska jag upp tidigt..Skriver imorgonkväll, kommer vara upptagen hela dagen! Puss på er.

Ensam, trasig, farlig.

Kategori: Allmänt skitsnack

Jag tar en bloggpaus till pa sondag, PUSSSS

Update from Spain

Kategori: Allmänt skitsnack

Hej horni! Hahaha..Sitter i spanien precis bredvid poolen och har precis kommit ur en valbehovd dusch. Idag har det varit skitbra vader sa vi har solat hela dagen! Kom aven en snygg kille till hotellet idag vilket det annars varit STOR brist pa. Jag och Evelina blev uppraggade av en norsk skolklass idag, forutom att dom allihopa var handikappade var dom ju roliga att prata med..Haha. Dom vill spela kort med oss tva ikvall men jag vettefan hur det blir med det! Jag saknar inte nynas det minsta. Bara ett par fa personer skulle kunna vara javligt nice att ha har! (Las Erika, Rasmus, Fanny och Vera!) Fan vad jag saknar er. Nu ska jag dra upp pa rummet och sminka mig sen blir det tapas ute! Ha det gott! Pussssss