whenwordsfailmusicspeaks

Förar hos Helena

Kategori: Allmänt skitsnack

Just nu

Kategori: Allmänt skitsnack

Full fart

Kategori: Bilder

Hej på er! Det har varit rätt så hektiska dagar det senaste därför har både datorn och bloggen hamnat åt sidan. I torsdag var jag uppe på kyrkogården och tände ljus hos morfar och Börje. Efteråt traskade jag upp till mormor och fikade. Sen åkte jag till farfar, väl där fick jag reda på att han hade ramlat och slagit sig så det blev väldigt mycket sjuksköterskor osv. Dom ringde efter ambulans och jag åkte med in till sös akuten. Så där spenderade jag nästan hela natten. Det var riktigt jobbigt, jag fick torka spyor, in och ut på röntgen, blodprover hit och dit osv. Det visade sig att han brutit lårbenet och har nu opererats. Fy..Jag kom hem vid tvåtiden den natten, pappa kom in till sjukhuset och hämtade hem mig. Kvart i nio ringde Vera på hemtelefonen och väckte mig nästa morgon. Jag slängde på mig kläder snabbt som fan och tog bussen med henne ner till ungdomsmottagningen dit vi skulle med alla tjejer i våran klass. Var tråkigt och ointressant..Sen var jag lite i skolan innan vi kollade på fantasy in rock. Efter skolan följde Fanny med hem till mig och jag sminkade och klädde på mig, handlade massor osv. Sen kom det 11 personer hem till mig lite då och då på kvällen, vi lagade mat, grillade, bakade tårta osvosvosv. Vi halv tio mötte jag upp Erika vid tåget och lurade med henne hem till mig. Vi hade överraskningsfest för henne eftersom hon fyllde år för två veckor sen, det var väldigt uppskattat! Alla gick hem vid tolvtiden och då städade jag undan lite innan jag slocknade i sängen några timmar senare. Igår var det lördag och då tog jag det lugnt bara, var över hos Vera på en cigg och lite så..Fixade mig och duschade. Vid halv sju åkte vi hem till My där det var tjejmiddag! Vi rökte vattenpipa, åt god mat, tårta and so on. Var typ 15 personer där, och ja, emellanåt hade jag faktiskt riktigt roligt. Inatt var ett helvete och jag grät mig till sömns. Imorse var jag uppe vid halv elva tiden och gick ut med Denice, hon var hundvakt så vi gick ner till vattnet och var ute i mer än en timme, det var skönt och solen lös. Nu i eftermiddag har jag bara varit hemma, ätit lunch, pratat med Evelina som kom över en sväng och så. Nu ska jag ut i solen igen och handla cigg. Ikväll ska jag, Vera och Erika äta middag hos mig och dricka cider och ta det lugnt bara tror jag, blir säkert bra. Vi hörs!





Min älskling har klippt sig, så söt! Och han fyller föresten 6 år idag!


































Varje sekund i ovisshet får mig att vilja spy

Kategori: Allmänt skitsnack

Förlåt!!!!!

Kategori: Allmänt skitsnack

Uppdaterar imorgon!!!!

Wednesday

Kategori: Allmänt skitsnack

Hola! Dålig uppdatering här, I know, har inte haft lust, inte haft något att skriva. Mått dåligare än på väldigt länge den senaste tiden. Jag har iallafall hängt lite hos min behandlare, mycket hos farfar med farmor och hos mormor. Myst med min vovve och gått långa promenader med honom. Diskat och känt mig som en hemmafru. Ätit pizza med Vera. Varit i skolan litegrann och rökt i solen på rasterna. Planerat valborg och skrattat med Evelina. Haft en kväll med bästis ute i lekparken med massor av snack. Varit och shoppat med My. Kramat Yaya hejdå som har åkt till London. Träffat Rebecka. Varit uppe på sandhamn hos Fanny. Osvosvosv. Bråkat med mamma har jag också gjort, blivit galen och skrikit och sparkat i väggarna här hemma. Hemskt hur fort jag blir rasande nuförtiden. Jaja, hjälper väl varken mig eller er att jag sitter här och skriver, nu ska jag ut med Vera. Vi hörs la, som man säger på skånska


I'm not suicidal, I just don't see the reason for breathing, talking or trying.

Kategori: Allmänt skitsnack




Saturday

Kategori: Bilder
















Hela kvällen har jag suttit på en klippa vid havet. Vi har grillat och myst. Strax efter nio drog killarna och Denice hem och då var det bara jag, Wilma och My kvar. Vi har suttit med filtar och pratat tjejsnack och nu kom jag precis hem. Mysig kväll.

Don't worry. I promise to stay in the dark where I belong.

Kategori: Mörker



Jag mår fruktansvärt dåligt och är sjukt skör just nu. Gråter för minsta lilla. Jag har helt tappat greppet om verkligeheten. Gör iprincip ingenting på dagarna, det är därför uppdateringen ligger lågt. Nu ska jag fortsätta gråta på min redan blöta kudde. Fy och fan och helvete vad jag hatar mig själv.
Hoppas ni mår bra

Godmorgon

Kategori: Allmänt skitsnack

Onsdag

Kategori: Allmänt skitsnack

Hej fina ni! Återigen ber jag om ursäkt för min dåliga uppdatering. Men just nu så sitter jag och väntar på Vera så jag kan passa på att blogga. Helgen var lugn och skön. Firade mitt kusinbarn som fyllde sex år i lördags. Efter det käkade vi middag i ösmo hos lythells. Min bror skjutsade hem mig vid niotiden och resten av kvällen spenderades med Yaya och My. Vi käkade godis och lite sånt. Jag kommer inte ihåg vad jag gjorde i söndags faktiskt..men i måndags, tisdags och idag har jag hängt på sjukhuset. Och när jag inte varit där har jag myst med vovven, träffat lite vänner, hälsat på nere hos farfar osv. Vi hörs ikväll om inte så..imorgon. Puss

So you enjoy listening to Rammstein? My bed is in that direction -->

Kategori: Känslor och tankar





Jag känner mig så jäkla förvirrad just nu. Vad är det för fel på mig?

Måndag

Kategori: Allmänt skitsnack

Ber om ursäkt för min dåliga uppdatering, har inte haft lust. Sitter just nu i solen och väntar på tåget, ska till bup. Är lite nervös, ska träffa min nya behandlare, har aldrig träffat henne förut men hoppas att jag får ett bra första intryck. Har precis varit och köpt cigg och cola. Det är niiiice. Jaja, vi hörs senare.

,,

Kategori: Allmänt skitsnack

Friday, friday, friday

Kategori: Allmänt skitsnack

Är med Fanny hemma hos en av hennes tjejkompisar. Vi dricker cider, äter godis, chips och röker. Känner typ ingen här men det är mysigt. Behöver en kväll hemifrån. Ha en bra fredag, jag ska göra mitt bästa.

Oh my god. Oh my god.

Kategori: Allmänt skitsnack

Jag önskar att jag kunde säga att gårdagens fest blev lyckad och att jag blev sådär lagom full. Men istället blev jag stupfull, spydde och blev omhändertagen av polisen som skickade mig till psykakuten, väl där kunde dom inte hjälpa mig, för jag var för berusad. Vid tretiden inatt blev jag inlagd på Maria pool. Iklädd vit sjukhusskjorta och mascara i hela ansiktet spenderade jag natten på en hård madrass på golvet. Mitt blodtryck var väldigt lågt hela natten så vårdpersonalen väckte mig flera gånger i timmen. Vilket var sjukt jobbigt, såklart. Inte ens hälften av det jag just skrev kommer jag ihåg själv utan fått det berättat för mig av andra. Imorse fick jag genomgå ännu en läkarundersökning och sen kom pappa till sjukhuset med nya kläder till mig. Jag blev utskriven vid tolvtiden idag. Starka anti-depressiva mediciner och vodka är en otroligt dålig och farlig blandning, jag var helt borta. Väl hemma har jag tvättat bort sminket och tagit en dusch. Kikat på bigbrother och legat i sängen. Jag är otroligt bakfull och har ont i hela kroppen. Fyfan för mig.



Och bästis, du, jag vet inte hur jag ska tacka dig. Jag älskar dig Erika.

Waste me, rape me my friend.

Kategori: Allmänt skitsnack

12 april

Kategori: Allmänt skitsnack

Igår hängde jag med farmor hela dagen, vi var hemma hos Siv och Anton, sen en sväng hos både farfar och mormor. På kvällen var jag hemma hos Vera. Nu ska jag ut med vovven och ge honom mat. Efter det ska jag ta en välbehövlig cigg, inte rökt på över ett dygn nu. Har även pratat i telefon med bup nu på förmiddagen och jag avbokade min tid med min nya behandlare jag skulle ha imorgonbitti klockan tio. Mamma och pappa kommer få spel på mig nu men jag orkar inte åka klockan nio för en halvtimmes besök när jag ändå ska träffa henne på måndag. Ikväll ska jag på fest, så hade inte varit riktigt kul att komma bakfull till första mötet, haha. Men nu måste jag försöka få tag på Vera. Puss på er

Godnatt världen

Kategori: Allmänt skitsnack

 

Things change, doesn't mean they get better.

Kategori: Känslor och tankar

Det är många som frågar mig, utanför bloggen alltså, om hur det går för mig just nu. Jag kan inte riktigt svara på det annat än att det går sämre. På hjälp och stöd fronten har det hänt en hel del, men jag vill inte gå in på det varken här eller med mina vänner. När jag är med mina vänner säger jag att det funkar, att det är som vanligt. Jag skrattar, äter och pratar. Ingen verkar förstå att det inte är så annars. Jag och min förra behandlare har pratat mycket om varför jag blev sjuk, och när. Vi har inte kommit fram till någonting. Jag vet inte riktigt själv. Jag har alltid varit en person som satt mig själv i andra hand. Trott att jag klarat mig, trott att jag mått bra så länge andra har mått bra. Det är på senare år jag insett att det inte funkar så. Jag har nog aldrig känt mig tillräcklig, aldrig fått bekräftelsen om att jag duger som jag är. Det har alltid varit något fel på mig, det har alltid gått att ändra på någonting. Och den ständiga tomheten och ensamheten trots att jag har människor omkring mig har jag nog bärt med mig hela livet. Jag överlever, det har jag alltid gjort. Det är inte det, jag vill bara inte att folk ska ta förgivet att jag orkar, för jag gör inte alltid det.


Tuesday

Kategori: Allmänt skitsnack

Idag har jag vaknat upp bredvid Erika, ätit våfflor, myst massor med vovven, rökt, diskat, sminkat mig and so on. Nu ska jag till tandläkaren med Vera, har borstat tänderna säkert tio gånger idag så det ska nog gå bra, haha!

Myser med bästis

Kategori: Allmänt skitsnack

Puss

Kategori: Allmänt skitsnack

Kom precis hem från moster där jag spenderat dagen med släkten. Vi åt lunch och pratade. Mysigt, förövrigt är jag otroligt trött, låg uppe till halv sex imorse och snackade skype, jaja, duschen väntar, hörs senare.

It's a very very, mad world

Kategori: Mörker

Påskfirande och fest

Kategori: Bilder

I fredags kom farmor hit och vi hämtade hem farfar från avd. Det var mysigt och dom stannade hela dagen. På kvällen var jag med Vera, vi drack lite vin, rökte och tog det lugnt. Igår så bråkade jag hemma hela dagen, mamma såg att jag rökte och det blev ett jävla liv. Hon tog mina cigg också vilket sammanlagt var typ ett paket, fyfan..Eftermiddagen och kvällen spenderades hemma hos moster med släkten. Jag umgicks med mina kusinbarn. Vi spelade teater, blåste såpbubblor, spelade fotboll, kollade på film, kramades, skrattade och lekte med dockor. Vid nio tiden stack jag hem och la på lite mer smink och bytte om, sen gick jag och hämtade vin innan jag gick vidare mot ica och mötte upp My. Vi tog bussen till grödby, mitt ute på landet haha. Aja, vi drog iallafall på hemmafest! Jag kände absolut ingen där förutom My, men alla var grymt trevliga! Någon kille följde mig till bussen vid ettiden, vettefan vem han var, snygg var han iallafall haha. Min bror hämtade upp mig efter ett tag så jag slapp ta bussen. Skulle sovit kvar hos han som hade festen men eftersom mina föräldrar var så äckligt sura så blev det en tidig kväll, tråkigt..Imorse vaknade jag av att My ringde vid halv elva, gick upp och klädde på mig så drog vi till ph och käkade. Nu är jag hemma och gör la inte så mycket. Japp, det var min påsk det, om den är slut nu? Aja, hörs haha!

















Jag och mina kusinbarn på bilderna ovan! Den enda som inte syns på bild är lilla Max som låg och sov nästan hela kvällen.





Haaangover oaoaoaoooaaaa

Jdjdks

Kategori: Allmänt skitsnack

Är på fest mitt ute på landet! Förlåy för uppdateringen, bu kör vi!!!!!

Lördag

Kategori: Allmänt skitsnack

Pappa kom in med en påse full med strumpor, förstår inte varför alla hatar mina strumpor som jag köper?! Haha aja, nu ska jag duscha.

Just nu!

Kategori: Allmänt skitsnack

Hos Vera

Kategori: Allmänt skitsnack

Ny hårfärg!

Kategori: Allmänt skitsnack

Håret är lite blött på bilden osv, men ja! Har suttit hos danny i över fyra timmar. Han blev såklart sur för att jag blekt och färgat det lila haha. Men han gjorde det bästa han kunde för att få bort det, räddare i nöden! Nu ska jag slänga på mig något för har precis duschat, ska över till Vera på en cigg eller två. Puss

Mobilblogg

Kategori: Allmänt skitsnack

Är på bup nu, har två besök idag varav den ena är läkarbesök, känns väl lagom kul..har precis varit ute och rökt iallafall och nu sitter jag i väntrummet. Hoppas det händer något kul ikväll annars kan hela den här dagen dra åt helvete

01:43, borde egentligen sova nu..

Kategori: Allmänt skitsnack

Imorgon ska jag upp jättetidigt och åka till sjukhuset. Efteråt ska jag förhoppningsvis till danny! Min frisör, han är sjukt rolig så ska bli kul! Men först kommer han nog skälla ut mig när han får se mitt hår, it's a mess! Men nu ligger jag iallafall och snackar med Robin. Vi hörs la imorgon. Sov gott!

I can't make you love me, if you don't.

Kategori: Allmänt skitsnack

Promenad i kvällssolen

Kategori: Allmänt skitsnack

 

Onsdag

Kategori: Allmänt skitsnack

Idag har jag suttit på baksidan i solen, tagit en lång dusch och lite sånt. Vid tre stack jag till skolan och pluggade matte med min mentor. Sen stack jag hem till Yaya, alldeles för längesen vi umgicks, det var väldigt mysigt! Nu är jag iallafall hemma och ja..Det var la det. Imorgon får vi lov!!!!


Idag

Kategori: Bilder












Varit en sväng i skolan. Hängt med världens finaste Ida, mitt kusinbarn. Chillat hemma hos Fanny ute på sandhamn. Mött upp Denices och köpt massa god frukt.

Godmorgon

Kategori: Allmänt skitsnack

.

Kategori: Allmänt skitsnack

Helt sjukt ledsen och helt sjukt jävla misslyckad. Godnatt

Lilllördag med Vera

Kategori: Allmänt skitsnack

Det var alltid vi tre.

Kategori: Bilder









































Sunshine on a cloudy day?

Kategori: Bilder


Imorse kom jag upp ur sängen tidigt och satte igång att baka chokladmuffins som jag sen tog med mig ut på sandhamn. Hälsade nämligen på mitt andra hem. Var så längesen jag var där och dom var jätteglada när jag kom, och det blev självklart jag med. Så finafina människor som hjälpt mig genom mycket. Efteråt tog jag bussen till centrum och sen gick jag och farmor och hälsade på farfar. När jag kom hem duschade jag, sen ringde Becka och var utanför mig så jag hoppade i min onepiece sen stog jag och snackade med henne i typ en timme. Hon är bra hon. Nu ska jag la klä på mig och dra till BAckLUrAA, gangster som jag är. Lyckorusen som jag känt sen i fredagskväll sitter i än idag och det är underbart.

Just don't fall, recklessly, headlessly in love with me.

Kategori: Allmänt skitsnack

Nu ska jag tvätta bort sminket och ta en nattcigg vid fönstret efter det! Godnatt